Events

Trekking

Camí de l’Últim Càtar Transfronterer

Ariege              Port de Boet

És un itinerari transpirinenc més occidental que el CBH d’aproximadament 195 km que el començarem a Gósol a Tarascon, ( opció Montferrier o fins el Castell de Montsegur )  Arièja- França.

T’oferim la oportunitat, de fer el camí de l’Ultim Càtar, en 3 vegades. En aquest viatge organitzat t’oferim la possibilitat de fer aquest camí, sense preocupar-te de res, sols gaudir de la ruta. Tindràs transport de bosses, per fer la ruta amb el mínim de pes sols una petita motxila amb el imprecindible i fer-la amb guia.

6a a 10a etapa del 17 al 21 d’agost
5 dies de ruta, començant a Llavorsí, reseguint tota la Vall Ferrera passant per poblets de muntanya encantadors com Tirvia , Alins, Areu, dormirem en Hostals i un refugi abans de creuar pel Port de Boet per uns paisatges d’alta muntanya creuarem a França on passarem bonics llacs i amb explendides vistes.
A França seguim per valls amb molta vegetació fins Tarascon i el darrer dia Montferrier o si queden forces arribariem al castell de Montsegur.

1era- 6a- Llavorsí – Alins                        13’500 km                         473 m / 230 m

2a – 7a- Alins – Vallferrera                    15’000 km                         970 m /120 m
3a – 8a- Vallferrera – Marc                    21,900 km                        880 m / 1016m
4a – 9a- Marc – Tarascon Sur Ariege         26 km
5a – 10a- opcional (Tarascon Sur Ariege – Montsegur)      km

El preu inclou 5 dies de ruta guiada, 4 nits d’allotjament, en mitja pensió, transport de bosses (excepte al passar el port de Boet a Vallferrera ) i tornada al punt de trobada , diploma pels que han fet tot el camí camiseta i reportatge fotografic de la ruta.

Preu:   €

Mínim 6 persones

Assegurança opcional 7€ els 3 dies

contacte’ns:  Inscripció/Contacte

Informació

Data: 17 Agost, 2022
Fi Data: 21 Agost, 2022
Idioma