Events

Camí dels Bons Homes i Senthier Cathare

 


      Castell de Montsegur
Aquest Pont farem les 3 etapes que ens queden per arribar a Foix i començarem la del Senthier Cathare a França fent dues etapes.

El Camí dels Bons Homes sortirem de Camús passant per un dels punts més emblemàtics e importants del Camí com és Montsegur.
En aquest itinerari passarem per les gorges de la Frau i els castells de Roquefixade i arribant a Foixseguint per L’Arièja- França.
En aquest viatge organitzat t’oferim la possibilitat de fer aquest camí, sense preocupar-te de res, sols gaudir de la ruta. Tindràs transport de bosses,  fer la ruta amb el mínim de pes sols una petita motxila amb el imprecindible i amb guia.

Etapes:
Dia 4 etapa 11- Camús – Montsegur   16.05 km           580m de desnivell +
Dia 5 etapa 12- Montsegur- Roquefixade        16,400    km         610m de desnivell +
Dia 6 etapa 13-  Roquefixade – Foix        21,00    km         650m de desnivell +

Dia 7 Començem la ruta del Senthier Cathare a França a Camús, ja que les primeres són el mateix que el Camí dels Bons Homes

Dia 8 arrivada a Puivert, poble i castell on farem una part d’uns camins que et sorprendran, descobrint llocs amb encant de la zona amb roques i laberints i tornada amb cotxe cap al punt de trobada el primer dia.

Inclou 5 dies 4 nits d’allotjament en mitja pensió, transport de bosses, informació de la ruta, mapa informatiu, camiseta, un carnet de Ruta del Camí per sellegar, guiatge els 5 dies de ruta.

Preu:  € en habitació doble

Opció viatge des de Berga + €

Assegurança opcional 8€ tots els dies

contacte’ns:  Inscripció/Contacte

 

 

Informació

Data: 4 Desembre, 2021
Fi Data: 8 Desembre, 2021
Idioma