Events

Trekking

Trek.Cingleres de Busa,Bastets i Fageda

      Busa Solsonès

Trekking : Ruta de Cingleres de Busa , Serra dels Bastets i Fageda.

En aquesta ruta tindrem una de les millors panoràmiques del Pre-pirineu.

Ruta de senderisme durant dos dies per coneixer molt bé cada racó excepcional que tenim en les Serres de Busas i els Bastets, on combinarem ascencions al altiplà de Busa amb algún altre opció de cim, com el Tossal dels Bastets, passarem per la fageda, on trobarem els colors de la tardor. Visitarem un dels llocs més recondits com és el Monasteri de Sant Pere de Graudescales i passant pel ecomuseu de la Vall d’Ora, el pont medieval, unit amb un paisatge salvatge .

Saps que en aquestes terres van ferir a Gifré el Pilós de mort?Sant Pere de Graudescales

1er Dia. Pujarem a Busa “Etapa espectacular” lineal, pujarem per les escales, un pas sensa dificultat (compte les persones amb vertigen) anirem a la mítica presso de Busa, un mirador excepcional.
12 km 600m de desnivell.

2on dia , Terreny variat, sensa complicació, sols alguna grimpada opcional en la pujada al Tossal de la Serra dels Bastets, passarem per la fageda i Sant Pera de Graudescales. 18,000 km pujant el Tossal 1220m desnivell, opció de no pujar 9oom de desnivell,
Fauna: anida el Áliga Real , el Águila Daurada i Voltors.

Preu  116 €* en habitacions

En alberg: 108€

+ de 8 persones

De 4 a 8 persones 125 €
*+ Novetat pels que heu fet + de 5 rutes amb nosaltres i ja teniu moltes camisetes podeu triar entre camiseta o alguna consumició o descompte -del 5%

Tu tries , ens portem la moxilla o ens poden fer transport de bosses.
Amb transport de bosses + 10 €  mínim 4 persones.
Inclou, dos dies de ruta guiada, allotjament al costat del pantà, en mitja pensió, camiseta*, reportatge fotografic de la sortida.

Més informació i inscripcions, aquí

Informació

Data: 25 Novembre, 2023
Fi Data: 26 Novembre, 2023
Idioma