Events

Desconfinament

Informació Covid-19

Des de Rutes Sílvia Rovira, ens solidaritzem en totes aquelles persones que directe o indirectament s’han vist afectades per la dura situació causada per la pandemia del Covid-19.

En previsió d’una millora substancial de la situació, i sempre sota els criteris establerts per les autoritats competents, informo que a partir del dia 18 de maig, podem començar a fer guiatges amb un número reduït de participants.

Informo que ens adaptem a cada moment i situació, segons la normativa vigent. pel qual, pot ser que s’hagin de canviar protocols segons la normativa de cada moment.

– Devolució o canvi en cas de força major per COVID-19 

En cas d’anulació per força major, es tornarà l’import de la reserva. En el cas que hi hagin vols o allotjaments, és retornarà quant aquests ho hagin retornat.

Quins casos ens podem trobar, en els quals retornem l’import.
– No prestació del servei
– Restriccions de mobilitat que impossibilitin l’arribada de l’usuari
– Contagi o sospita d’haver contret la COVID-19 i no poder venir a l’activitat.

Dintre d’aquest estat proposem una sèrie de protocols i normatives.

Normativa Fonamental, en la situación actual

 • Els desplaçaments serán en cotxes particulars o un màxim que es valorarà en cada moment.
 • Respectar en tot moment la distància entre les persones que recomanarem en funció de l’estat de l’evolució de la Pandèmia, 2 m en les parades, de 3 a 5m mentres caminem.
 • Evitar fer grups de persones, excepte si viuen junts.
 • Demanarem que al matí abans de venir a fer l’activitat ens passis la temperatura corporal.
 • Les activitats estarán limitades a un número reduït de persones, incrementant segons cada fase que ens trobem i segons la normativa de la situación.
 • Fins el juny organitzarem sortides de sols un matí o un dia de durada, sense pernoctació, a partir de l’anomenada “Nova Normalitat” començarem a fer alguna sortida de 2 dies i esperem l’agost poder fer la sortida de vacances amb btt i també de trekking de varis dies que realitzem cada any.
 • Totes les rutes de moment seran per aquí Catalunya, per proximitat i per ajudar a la recuperación de les nostres empreses.
 • No intercanviar ni menjars ni begudes.
 • Cada participant portarà el seu material, que no es podrà compartir, bastons, etc.
 • Si cal, en zones amb altre gent o algún pas d’algun poble, es recomanarà portar mascaretes i guants. Caldrà portar-los a la motxilla per si ens fa falta.

– Cal considerar la possibilitat que diverses persones de vincle familiar que ja estan convivint en l’actualitat pugui ocupar el mateix vehicle i tenir més proximitat durant l’activitat.

 • I Gaudir al màxim de l’activitat, com sempre.                                                                            

      Esperem veure’ns aviat!!!

Informació

Categoria:
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma