Events

2 dies en Btt pel Solsonès

Gifré i Cingleres amb Btt

       

Ruta de Guifré el Pilos de 2 dies amb Btt

Pel lligam en la zona que passa la ruta, on va ser ferit de mort i que posteriorment en el seu llaç amb la seva sang, va crear la senyera catalana.

Aquesta Ruta de montanbike, està pensada per als amants de la bici, que també els agradi descobrir llocs nous, unint paisatges, cultura, senders i gastronomia.

Visitant un dels llocs més recondits:  El monestir de Sant Pere de Graudescales església benedictina en mitg  d’un paratge de gran bellesa natural; el Molí museu de la Vall D’Ora i les espectaculars cingleres de la serra de Busa, entre d’altres.

El primer dia, anirem cap a la Selva passant per camins i senders de muntanya passant pel monestir de Sant Pere de Graudescales, església benedictina situada enmig d’un paratge de gran bellesa natural, també trobarem un petit pont medieval i el Molí museu de “la Vall d’Ora “. Entre d’altres.

Tot això formant un conjunt de gran interès turístic i cultural enmig d’un paisatge verge.

Distància: 46 km

El segon dia, amb una mica més de duresa, pujarem a l’espectacular serra de Busa, formant un extens altiplà i arribant a un dels seus extrems, anomenat “el Capulatell” o la presó, que és un sortint unit per un pont,que antiguement es feia servir de pressó) d’on tindrem unes precioses vistes del Pirineu i de la vall i el Santuari de “Lord”,.

Un lloc d’imprescindible visita per als amants de la natura.

Baixant per camins i senders arribem a Cardona.

Distància  50 km

Fauna: Aniden l’Àliga Real i l’Àliga Daurada. És poden veure alguns voltors.

Preu: de 7 a 10 pax: 100€

de 4 a 6 pax: 110€

Inclou, Ruta guiada els dos dies, els allotjaments amb esmorzar i sopar, barreta energetica,  camiseta de Rutes SR. reportatge fotogràfic.

Inscripcions i més informació:  Inscripció/Contacte

 

Informació

Categoria: ,
Data: 23 Maig, 2020
Fi Data: 24 Maig, 2020
Idioma