Events

La Portals - Girls

La Portals – Girls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta sortida Girl, farem 5 anys i ho volem cel.lebrar fent una mítica volta com és la Portals, per un entorn privilegiat farem la volta a la muntanya de Montserrat, gaudint de diferents vistes de la Serra,  amb l’ afegit final de pujar Montserrat.

Vine a participar d’ aquest dia amb nosaltres, en una sortida que les protagonistes seran les noies.

Tindrem a més de la ruta, si ho desitges, podrem visitar les Coves de Collbató , visita a un molí d’oli, amb tastet de l’Oli de Montserrat Adove, visita a l’Organ un dels més importants nacionals i molt més…

1er dia passant per alguns municipis de La Portals, com Marganell, Monistrol de Montserrat, després seguirem per un agradable camí pel costat del llobregat, i seguint el camí de la Portals pujarem a Collbató.

37 km 850m desnivell positiu

Per la tarde podem visitar les coves de Collbató i el museu de l’Oli, un artesà d’Orges, i probarem l’oli d’Adove de Montserrat.

2on dia, Per camins i senders entre boscos, farem el coll de Can Massana, baixarem a buscar camins que ens portaran per pujar a Montserrat la nostre gran fita, el Monestir de Montserrat.

Visitarem una estona el Monestir, i baixarem fins el punt de sortida.

32 km fins Montserrat + 10 baixada a Marganell 860m desnivell positiu

Podem fer dinar a Restaurant, opcional .

Preu: 94€ més de 10 persones

De 5 a 10 104€

Inclou: sortida guiada de 2 dies, mitja pensió en Hotel de Montserrat trainning Center, visita guiada a les Coves Collbató* i artesà d’Orges, camiseta de record.  Diumenge al acabar visita d’una formatgeria amb tastet

Seguro opcional si no tens llicència 4€

*Visites a Collbató si som més de 15 persones

Més informació i inscripcions, aquí

Info

Category:
Date: 8 June, 2019
End Date: 9 June, 2019
Idioma