Events

Monte Ararat

Monte Ararat

 

 

 

 

 

 

*L’ARARAT, de 5.137 metres d’altitud, és una de les muntanyes més famoses del món, doncs la història diu que allà va anar a para l’Arca de Noé. Cert o no, aquesta estètica muntanya és mostra como una solitària i altiva muntanya situada a Turquia i sostre d’aquest país. L’Ararat és troba al Kurdistan (Àsia), molt a prop d’Armènia i d’Iran.

La ruta normal no presenta dificultats tècniques destacades, i el dia de cim és gaudeix d’uns paisatges impressionants, que van acompanyats d’una sortida de sol inoblidable. Els darrers 200 metres de desnivell és fan per una glacera situada a les portes del cim, i que no sol comportar dificultats.

L’Ararat és una magnifica oportunitat per assolir una muntanya de més de 5.000 metres.

*Dia 1: Vol Barcelona-Istanbul-Van Unes 5h). Trasllat privat fins a Dogubayazit. Hotel.

*Dia 2: Trasllat en mini bus fins a Eli Village (2.100 m), antic CB de l’Ararat. Tot seguit ascensió fins el CI (3.200 m). Els animals ens portaran la major part del pes. Inici de la fase d’aclimatació.

*Dia 3: És continua amb l’aclimatació. Ascensió fins el CII (4.150 m). A la tarda és torna a dormir al CI (3.200 m).

*Dia 4: Ascensió al CII (4.150 m). És dorm aquí.

*Dia 5: Ascensió al cim de l’Ararat (5.137 m) (5/6 ). Descens al camp II (2h). Després de descansar una mica baixarem fins el CB. Trasllat fins a l’hotel de Dogubayazit.

*Dia 6: Jornada dedicada a fer turisme. Anirem a visitar un castell i tot seguit anirem fins a la frontera amb Iran a veure un crater fet per un meteorit. És dorm al mateix hotel, tot i que també hi ha l’opció d’anar a dormir a Van, a prop de l’aeroport.

*Dia 7: Trasllat a l’aeroport de Van. Vol de tornada fins a Barcelona.

————————————————————–

*PREU APROXIMAT PER PERSONA PER A UN GRUP DE 9/13 PERSONES: Uns 1250/ 1300 Euros.

(EL PREU FINAL DEL BITLLET AIXÍ COM EL NOMBRE FINAL DE PERSONES, ÉS EL QUE MARCARÀ EL PREU DEFINITIU DEL VIATGE)

*EL PREU INCLOU: Els vols, tots els trasllats per terra en territori turc, 3 nits d’hotel amb pensió completa, 2 Guies de Muntanya, tota l’alimentació per la muntanya, begudes incloses (4 dies i 3 nits), equipament de cuina, cuiner, camps equipats amb tendes i tenda menjador, matalassos, animals que porten l’equip al CI i CII i del Camp II al Camp Base, assessorament, despeses d’organització, el dia de turisme, el permís d’ascensió, el certificat d’ascensió. (És a dir: pensió completa Van-Ararat-Van)

*NO INCLÒS EN EL PREU: l’assegurança de muntanya, el material personal, el visat de Turquia (uns 19 euros, tot el que no està especificat.

——————————————————————

*Material: En el seu moment és donarà la llista, però perquè us feu una idea, és el mateix material i roba que podeu utilitzar als Pirineus durant els mesos d´hivern, inclosa una jaqueta de plomes i un bon sac de dormir.

*Desnivells +: CB-CI: 1.100 m (unes 3h)

CI-CII: 950 m. Aquest tram és fa dues vegades. (unes 3h)

CII-Cim: 1.000 m (unes 5h)

*Desnivells -: CII-CI: 950 m (- 2h)

Cim-CB: 3.137 m (unes 5/6h)

*Documentació: Passaport+visat, tarja de muntanya.

Més informació i inscripcions, aquí

Info

Date: 22 July, 2019
End Date: 28 July, 2019
Idioma