Events

Nepal Valle de Gokio i Chola Pass Trekking

Nepal Valle de Gokio i Chola Pass Trekking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepal Valle de Gokio i Chola Pass Trekking

14 dies  –  10 dies de trekking

Un trekking per recordar, impactant, caminarem per glaceres, pujarem pics, travessarem un pas de muntanya a 5420 metres d’altura. Volem a Lukla i ens endinsarem en la gran vall del Khumbu, ens creuarem amb Sherpas, portadors que són la peça clau de tot el trek i que tot i la duresa del camí et regalaran un somriure, i un “Namasté”, riuen que la vida és bella. Arribarem a Namche Bazar, el poble xerpa per excel·lència, situat en una vessant costeruda, les cases multicolors se situen en una mena d’amfiteatre, en Tengboche podrem participar d’una cerimònia budista, el misticisme ens envoltarà en un lloc colpidor.

Ens esperen els impressionants llacs de Gokyo de color verd-maragda, el pic Gokyo Ri, el Chola Pass,

Itinerari dia per dia

Dia 01: Katmandú

Arribada a Katmandú i trasllat a l’hotel. Podrem aprofitar la tarda per passejar pel barri de Thamel.

Dia 02: Katmandú – Lukla – Phakding (2640m)

Al matí, trasllat a l’aeroport i vol en avioneta d’uns 40 minuts a Lukla (2.840 m.). Durant el vol gaudirem de les impressionants vistes de l’Himàlaia. En arribar a Lukla, coneixerem als nostres portadors i iniciarem el trekking fins Phakding. Allotjament. Trek: 3 hores.

Dia 03: Phakding – Namche Bazar (3.450 m)

Després de l’esmorzar, d’hora, vam iniciar el trek en descens vorejant el riu Dhud Khosi fins a l’entrada al Parc Nacional de Sagarmantha. Travessarem el pont penjant i seguirem fins el llogaret de Jorsale, a partir d’allí una contínua pujada ens portarà cap a la capital Sherpa de Namche Bazaar. Allotjament. Trek: 5 hs.

Dia 04: Namche Bazar Dia d’aclimatació;

vam esmorzar i vam caminar fins Syanboche per aclimatar, gaudirem de les vistes de l’Everest, Ama Dablam, Thansherku, Kusumkangaru, l’espectacle és sublim. Farem un trek curt a l’hotel Everest View, i als llogarets de Khunde i Khumjung. A la tarda, passejar per Namche, i visitar els mercats tibetans. Allotjament. Trek: 5 hs.

Dia 05: Namche Bazar – Phortse Thanga (3575 m)

Sortim d’hora remuntant costeruts carrers de Namche, després de la gran roca amb imatges budistes. El camí és espectacular, podrem observar l’Ama Dablam. Pel camí ens creuem amb les llargues caravanes de yaks; arribem a Phortse Thanga. Allotjament. Trek: 4 hs.

Dia 06: Phortse Thanga – Machermo (4375 m)

Aquesta jornada serà curta per aclimatar en bones condicions, El camí travessa boscos de rododendres i ens ofereix la primera vista del Cho Oyu (8201 m). Després de posar pels poblats de Labharma i Luza, arribem a Machermo. Allotjament. Trek: 5 hs.

Dia 07: Machermo – Gokyo (4750 m)

Una altra jornada suau per anar aclimatant caminada de 4-5 hores.

Dia 08: Gokyo – Gokyo Ri (5340 m) – Machermo

Al matí d’hora, ens dirigirem fins al pic de Gokyo (5340 m), ascensió fort durant els primers 40 minuts, trigarem una hora a arribar al pic amb els seus tradicionals banderes d’oració, l’itinerari permet prendre múltiples perspectives dels meravellosos llacs de Gokyo, de color verd-maragda, així com de la poderosa llengua de la glacera de Ngozumba. A mesura que s’ascendeix, confirmem que la muntanya Gokyo Ri, és el millor mirador de la zona de l’Everest. Des d’aquí podrem admirar el Cho Oyu (8201 m), Everest (8848 m), Lhotse (8501 m), i més allunyat el Makalu (8463 m). Baixarem i gaudirem de les meravelloses imatges del llac de Gokyo. Allotjament. Trek: 6 hs.

Dia 09: Machermo- Kengjuma

Pel mateix camí baixarem fins arribar a Poble kengjuma. Si fa bon temps gaudirem vistes de la muntanya Everest, lotse i Nuptse. Caminada de 6 hores.

Dia 10: Kengjuma – Monju

Iniciem un trek senzill, descens vertiginós fins a creuar el pont penjant sobre el riu d’aigües turqueses i blanques, passem per Jorsale fins Phakding. Allotjament. Trek: 5 hs.

Dia 11: Monju – Phakding – Lukla

El camí travessa Ghat i Thadokosi, la unió de dos rius de gran cabal sobre el pont penjant ens permetrà gaudir d’un moment meravellós. Ascens direcció a Lukla, una mica de nosaltres s’ha quedat en el camí que ens ha portat per la Glacera del Khumbu cap al circ de muntanyes més impressionant del planeta, ens envaeix una sensació estranya, entre tristesa i alegria, una sensació de nostàlgia, en la nostra memòria han quedat imatges de gran bellesa, inoblidables. Allotjament. Trek: 7 hs.

Dia 12: Lukla – Kathmandú

Ens acomiadem de la vall del Khumbu. Prendrem l’avioneta des de l’vertiginós aeroport de Khumjung per volar a Kahtmandú. Arribada a Katmandú, trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure

Dia 13: Katmandú

Aquest dia el podem dedicar per visitar la ciutat de Kathmandú, el temple de Pasupatinath, el temple hindú més important de tot el Nepal on veurem cremacions al riu sagrat. Boudanath, és un altre dels llocs que podem visitar, l’estupa més grans del Nepal i una de les més gran del món, és un bonic lloc envoltat de cases pintoresques i on podrem prendre un refresc en una de les terrasses de les teulades dels edificis, amb molt bones vistes cap a la plaça i l’estupa.

Dia 14: Retorn.

Vol internacional i el comiat

Preu:

4-7 PERSONES 1320

8-12 PERSONES 1210 €

Menys de 4 persones + 120 €

DESPESES INCLOSES

Trasllat a l’aeroport hotel aeroport

Nits d’hotel en règim d’Allotjament i Esmorzar a

Allotjament bàsic en lliteres durant el trekking.

Tres àpats diaris durant el trekking (esmorzar-dinar-sopar).

Guia des de Barcelona

Guia de trekking expert de parla anglès i un portador per a cada dos viatgers.

Seguro de guia i portadors.

Transport durant el viatge.

Impostos governamentals

Allotjament i salaris de guies i portadors durant l’excursió.

Permís de Trekking (Impost d’entrada al Parc Nacional)

TIMS (Servei de gestió d’Informació per a Excursions)

Viatges en avió d’anada i tornada Katmandú-Lukla-Katmandú

Impostos d’aeroport Nacional

DESPESES NO INCLOSOS

Vol internacional / Assegurança de viatges al Nepal

Visat d’entrada al Nepal / Equipatge de Trek.

Cap menjar ni beguda a Katmandú.

Entrades visites per la vall de Katmandú excursions.

Despeses personals / propines / Begudes (alcohòliques i no alcohòliques) Trek).

Càrrega de bateries / durant el Trek

Qualsevol servei no especificat en l’apartat “Serveis inclosos”.

Propina per personal

Nota: els itineraris descrits poden ser modificats segons els interessos del client i ajustos de temps.

Inscripcions i més informació:  Inscripció/Contacte

 

Informació

Data: 30 Setembre, 2023
Fi Data: 14 Octubre, 2023
Idioma