Events

PBR

Pirenes Bike Race

12,13,14 Oct Pyrenees Bike Race

LA GRAN TRAVESIA EN BTT DEL «CAMÍ DELS BONS HOMES»

Us proposem una gran aventura amb bicicleta de muntanya: recórrer el Camí dels Bons Homes creuant els Pirineus de sud a nord en tres etapes: 12,13 i 14 d’octubre del 2018. Descobreix un itinerari turístic transpirinenc que et portarà a creuar el Berguedà, la Cerdanya i l’Arièja fins a arribar al Castell de Montsegur i Foix (França).

Aquest itinerari rememora l’exili dels càtars occitans, anomenats els «Bons Homes» que promovien el cristianisme pur i senzill, basat en l’espiritualitat i en contra de l’autoritària, corrupta i ostentosa Església catòlica del segle XIII. Escolta el murmuri de la història mentre creues paratges d’una bellesa extraordinària amb la teva bicicleta de muntanya.

La PYRENEES BIKE RACE «CAMÍ DELS BONS HOMES» és una cursa de 3 etapes, per gaudir de l’esport, la natura i part de la història de tots nosaltres.

Tots els inscrits i inscrites us sentireu partícips de l’aventura i per això cada dia soparem tots junts mentre fem el lliurament de premis del dia, el briefing de la següent etapa, veient les fotografies i el vídeo de l’etapa.

Si vols apuntar-te a aquesta aventura única o saber més, visita www.pyreneesbikerace.com.

o contacte amb nosaltres:Inscripció/Contacte

Inscripció web Pyrenees BR:  Inscripció/Contacte

Programa: Inscripció/Contacte

Info

Category: ,
Date: 12 October, 2019
End Date: 14 October, 2019
Idioma