Events

Ruta Btt

Ruta castells en Btt d’Alemania 2021

 

   

Del 31 al 9 d’agost

Durant 8 dies de bici recorrerem una de les millors rutes de Alemania, atravesant part de Baviera, Baden-Württemberg.

El nom de Romàntica és realment perquè està carregada de romanticisme, com un comte; pels seus majestuosos paisatjes, els seus idílics pobles i els seus castells. Pobles medievals i Castells carregats d’história. Passem ciutats de gran interes com: Würzburg, Rothenburg ob der Tauber, Castillo de Dinkelsbühl, Nördlingen, jHarburg, Neuschwanstein, Augsburgo ( la ciutat més antiga d’alemania), Füssen i altres.

Amb un total de 500 km atravessem 127 pobles, hi han 29 ciutats, visitarem les imprescindibles, fent el 95% del viatge per carrils bici i per mig de la muntanya amb ple contacte amb la natura, passant alguns pobles, i fent estada en algunes de les més turístiques per tenir temps de visitar.

L’itinerari amb pendents de lleugeres a mitjes, amb pujada progressiva, ja que aquesta vegada anem de les valls als peus dels Alps, seguirem varis rius diferents i arrivarem en l’autèntic castell on es va inspirar Walt Disney.

Dia 1 Viatje

Dia 2- Etapa 1- 75 km

Dia 3- Etapa 2 – 68 km

Dia 4- Etapa 3 – 59 km

Dia 5- Etapa 4 – 61 km

Dia 6- Etapa 5 – 72 km

Dia 7- Etapa 6 – 56 km

Dia 8- Etapa 7 – 70 km

Dia 9- Etapa 8 – 20 km

Dia 10 Viatge de tornada

Inclou 8 dies de ruta amb bici guiada, guia tots els dies, 9 dies d’allotjament i esmorçar, transport de bosses i cotxe de suport, camiseta tècnica de la sortida, alguna barreta energètica.

 

Mínim 8 persones

de 5 a 8 +

No inclou l’anada  i tornada

El vol d’avió, Te’l podem gestionar

Més informació i inscripcions, aquí

 

 

Informació

Categoria: ,
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma