Events

Ruta amb Btt

Ruta Verdaguer amb Btt : Folgueroles – Santuari del Món

Mosen Cinto Verdaguer

Ruta Verdaguer amb btt, del 10 al 12 d’octubre

Aquest any en el 175 aniversari del naixament de Mossent Cinto Verdaguer, el volem conmemorar amb una serie de rutes reseguint les petjades d’aquest poeta en la seva vessant excursionista pels Pirineus.

En aquesta primera ruta amb btt, sortim de Folgueroles on va  néixer el 17 de maig de 1845 i arribem al Santuari de la Mare de Deu del Món, on es va inspirar per escriure un dels seus poemes més populars, Canigó.

L’excursió ens apropa a variats i encisadors paratges , travessant les comarques de la Garrotxa i Osona

A Osona : Folgueroles, Passant pel pantà de Sau, els pobles de Tavertet, Rupit i Pruit; pujem a Dalt dels cingles de l’Avenc al Collsacabra i ofereix una magnífica vista sobre la vall del Ter, les Guilleries i, més lluny, el Montseny.

Per la Garrotxa: baixarem a la vall d’en Bas, passem en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Rodeja el Volcà de Santa Margarida, ressegueix la Fageda d’en Jordà; amb les viles medievals de Santa Pau i Besalú per arribar al Santuari del Món, un mirador del Canigó on es va inspirar Verdaguer.

Etapa 1:   48 km

Etapa 2:   45 km

Etapa 3:   25 km

Inclou 3 dies de ruta guiada, 2 dies d’allotjament en mitja pensió, tornada amb el cotxe i bicis al punt d’inici, camiseta tècnica de Rutes SR, reportatge fotogràfic, alguna barreta energètica, transport de bosses.

Preu; 220€ grup 10 persones

240€ grup 6 persones

Mínim 6 persones

Inscripcions i més informació:  Inscripció/Contacte

Informació

Data: 10 Octubre, 2020
Fi Data: 12 Octubre, 2020
Idioma