Events

Ruta Senderisme

Ruta Verdaguer: Trek Folgueroles – Besalú 3 o 5 dies

Mosen Cinto Verdaguer

Opció de fer 5 dies del  al 28 d’octubre al 1 de novembreo o fer 3 dies del 30 oct. al 1 de novembre

Aquest any en el 175 aniversari del naixament de Mossent Cinto Verdaguer, el volem conmemorar amb una serie de rutes reseguint les petjades d’aquest poeta en la seva vessant excursionista pels Pirineus.

En aquesta primera ruta, sortim de Folgueroles on va  néixer el 17 de maig de 1845 i arribem als peus del  Santuari de la Mare de Deu del Món, on es va inspirar per escriure un dels seus poemes més populars, Canigó.

En la següent es farà del Santuari del Mon al Canigó.

En aquesta primers, L’excursió ens apropa a variats i encisadors paratges , travessant les comarques de la Garrotxa i Osona

A Osona : Folgueroles, Passant pel pantà de Sau, els pobles de Tavertet, Rupit i Pruit; pujem a Dalt dels cingles de l’Avenc al Collsacabra i ofereix una magnífica vista sobre la vall del Ter, les Guilleries i, més lluny, el Montseny.

Per la Garrotxa: baixarem a la vall d’en Bas, passem en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Rodeja el Volcà de Santa Margarida, ressegueix la Fageda d’en Jordà; amb les viles medievals de Santa Pau i arribada a Besalú.

Etapa 1:   12,9 km

Etapa 2:   18,5 km

Etapa 3:   19,100 km

Etapa 4:   16 km

Etapa 5:   19,2 km

Inclou 5 dies de ruta guiada, 4 dies d’allotjament en mitja pensió, camiseta tècnica de Rutes SR, informació dels llocs de pas, reportatge fotogràfic, alguna barreta energètica.

Preu; 340€

Consultar preu per 4 o 3 dies

Opció de transport de bosses  + 50€

Mínim 5 persones

Inscripcions i més informació:  Inscripció/Contacte

Informació

Data: 28 Octubre, 2021
Fi Data: 1 Novembre, 2021
Idioma