Rutes Sílvia Rovira

  /  rutes   /  Rutes SR Colabora amb asociacions

Rutes SR Colabora amb asociacions

Rutes Sílvia Rovira amb Col·laboració en la pandemia
 Rutes Sílvia Rovira, va col·laborar en una guardiola per fer activitats gratuites pel personal sanitari en l’época de pandemia.
És va crear la Campanya «recompensem als sanitaris» que es va arrancar el dia 18 de maig. Una acció promoguda pels companys de Fent País i on l’equip de femtursime.cat  si van sumar per agrair l’esforç dels sanitaris que ens han ajudat a la vegada que impulsem i reactivem el turisme i l’oci. Nosaltres com a empresa que sortim en la web de femturisme.cat, varem col·laborar en aquesta acció.
Mitjans de comunicació
Pràcticament tots els mitjans col·laboradors han fet una publicació digital, es va enviar nota de premsa a ACN (Agència Catalana de Notícies). Va sortir un petit tall amb RAC1 que va sortir als informatius també es va gravar una càpsula de 2 minuts amb el Francesc Mauri en una de les seccions del programa Meteomauri.
A les Xarxes socials es van publicar  anuncis a Facebook i Instagram  publicant els  establiments, activitats i recursos als perfils oficials i als de Fent País.  també  dirigits a persones que van visitar recompensemelssanitaris.cat per  animar-los a participar.
Idioma