Rutes Sílvia Rovira

Camí de Sant Jaume de 3.500 km

La cardonina Sílvia Rovira inicia demà el repte de creuar Europa en BTT, des de Cracòvia fins a Santiago.

L’excorredora professional i olímpica Sílvia Rovira inicia demà l’agosarat repte de creuar Europa amb bicicleta de muntanya seguint les rutes marcades com a camí de Sant Jaume, amb un traçat total de 3.500 quilòmetres, des de Cracòvia (Polònia) fins a Santiago de Compostel·la. Està previst que l’aventura s’allargui entre 40 i 45 dies (amb una mitjana de 80 quilòmetres diaris).

La cardonina Sílvia Rovira, que es manté relacionada amb el món del BTT des que va haver de deixar el BTT professional per culpa d’un accident, va presentar el seu projecte a un concurs de reptes esportius (de superació, sacrifici i esforç) convocat per l’empresa Gaes (centres auditius). I la seva proposta va ser una de les cinc escollides (la segona més puntuada a la final). Rovira ha apuntat que “d’entrada iniciaré aquesta travessa sola, però més endavant està previst que s’hi afegeixi el Jordi. Amb ell ja hem fet llargs recorreguts amb BTT aprofitant les etapes de vacances. Aquest esperit aventurer és el que em va fer decidir de presentar-me al concurs amb una sortida que pot combinar l’esforç i el sacrifici amb tota la màgia i misticisme que es desprèn del camí de Sant Jaume.

Sílvia Rovira iniciarà el recorregut demà a Polònia (avui té previst viatjar fins a Cracòvia) i té programat passar també per Txèquia, Alemanya, Suïssa, França fins arribar al traçat més habitual del camí de Sant Jaume a Espanya. Del repte, la cardonina té previst comentar les vivència al seu bloc Rutes Sílvia Rovira.

 

Idioma