Silvia Rovira

Rutes,Senderisme,Btt,Raquetes.

Rutes Dissenyades Per Sílvia Rovira Campionad’Espanya i subcampionad’Europa de BTT.

Pels qui no em coneixen, he estat corredora profesional de MTB durant molts anys. He entrenat per carreteres , i sobretot, per camins de muntanya; per això em conec molt bé cada racó, sobretot la zona del Bages, Berguedà i Solsonès.

És una sort viure en un lloc tan priviligiat per a la pràctica del BTT, on podem trobar tot tipus de rutes, des de planeres per valls i rius a força exigents per alta montanya, sempre passant per paisatges inigualables, on també podem veure castells, esglèsies, santuaris, llacs, tombes, ponts medievals, petits pobles i masies

Hem preparat una serie de recorreguts de diferents nivells que es poden realitzar en qualsevol dia que es sol·liciti, durant totl’any.Pels grups que ho desitgin, i tal com es fa en les sortides organitzades, es poden programar avituallaments al llarg del circuit, cotxe de suport, reserva d’allotjament i records pels inishers, en els circuits llargs.

La meva passió per la bicicleta i el trekking per la muntanya, també m’ha portat a fer sortides arreu de Catalunya i pel món. Ara, la meva fita, es donar a conèixer aquestes rutes i camins, pels millors destins que tenim a Catalunya, Europa i altres continents ; especialitzada en l’Atles, el Nepal i el Kilimanjaro.

Guiant la vostra aventura, passant per llocs d’interés i cercant sempre els objectius d’esport, natura i viure grans experiències fent turisme actiu, amb bici, a peu o raquetes de neu.

Titulació:

– Conducció d’activitats al medi natural

– Guia de mitja muntanya

– Sub-campeona de Europa (95′) en la Rep. Checa.

– 3 vegades campiona d’ España.

– 5 “sub-campeona de España.

– 6 “campiona del Open de España.

– 6 “campiona del Gran Premio Coronas (Copa de España).

– 1 “campiona de España de Descens.

– Altres resultats, Copes del Mon: 6ª posició Dinamarca-97′, 8ª en Alemania-01′, 9ª Italia-96′, 10ª Portugal-99′.

Campionats del Mon:

– 10ª posición en Suecia-99′, 16ª posición en USA-01′

Participant 2 vegades Olimpiades:

– d’Atlanta-96′ y de Sydney-00′.

– Top-ten mundial del ranking UCI de MTB.

 

 

Idioma