Events

2020 Camp Base de l'Everest

2020 Camp Base de l’Everest

 

 

 

 

 

 

 

Maig

21 dia de viatge 14 dias de trekking

El trekking al campament base d el Everest es un dels més famosos i espectaculars al Nepal. En aquest recorregut anirem per precioses valls, amb molta vegetació; fent una ruta circular, per veure i recorre paisatges diferents.Per la terra dels sherpas, estarem aprop de la muntanya més alta del món, el Everest.

Passarem per monasteris budistes, pintorescs pobles sherpas, en els que dormirem. gaudirem dels espactaculars paisatges i de l’amabilitat de la seva gent.

Farem el Cim de de Kalapathar (5.545mts), que ens ofereix les millors i magnifiques vistes que podem tenir del Everest al nostre devant y del glaciar Khumbu.

El grau de dificultad, es especialment l’alçada, amb una mitja diaria de 5h de trayecte. Altitud máxima: 5.545 mts .Els allotjaments durant la ruta seran refugis i albergues.

Viatge de 19 dies amb

1, Llegada en aeropuerto translado a hotel

2, Visita cultural de Pashupatinath templo más importante del los hinduistas y cremaciones,Buddhanath,Swayambhunath templos budistas.

3, Katandú a Lukla Vuelo de 40 minutos Durante el vuelo disfrutaremos de las impresionantes vistas del Himalaya. Al llegar a Lukla, conoceremos a nuestros porteadores e iniciaremos el trekking hasta Phakding. Trekking de 3 horas para llegar en phakding 2610m

4, Phakding – Namche Trek. 6 horas 3440m

5, Namche – Namche Trek. dia para aclimatación desnivel de 400 m

6, Namche – Tengboche Trekking 5 horas 3860m  El camino es espectacular, transcurre por la ladera de la montaña, con el río abajo, y contemplando  vistas del Everest, Lhotse, Nuptse, Ama Dablam y Taboche. Visitamos el enclave de Tengboche, monasterio budista,más alto del mundo, el lugar es mágico, hermoso. Debajo de picos de más de 600m. caminata de 6 horas.

7, Tengboche – Dingboche Trek. 6 horas 4410m .

Descenderemos por un camino entre pinos y rododendros, cruzamos puente colgante, el paisaje se torna lunar, los deshielos han dejado huella en las blancas montañas. Incrustado al final de un valle, el pueblo de Dingboche, a la entrada nos recibe una stupa budista. La panorámica es espectacular (Pumori, Nuptse, Island Peak). Alojamiento en albergue. caminata de 6 horas.

8, Dingboche – Lobuche Trek. 6 horas 4910m. anem pujant pel vall gaudint dels paisatges del  Himalaya, al devant, el Pumori y el Nuptse.

10, Lobuche – Gorekshep Trek. 4 horas 5140m avui anem al camp Base de l’Everest caminem per  sobre els 5000m per arribar al camp base, caminarem entre glaciars, a poc a poc per l’alçada, estarem pel camp base compartint experiencies amb montanyers on veurem als que van i venen de la gran  4 hores anada i tornada 5380m.

11, Gorekshep – Zongla Trek. 6 horas  subida al Kalapattar, a 5545m  veurem sortir el sol es precios. punt de més alçada del recorregut i el punt mes proper del Everest  (8.848 m.) juntament amb el pic Nuptse (7.861 m.) L’ escenari a  360 grados es espectacular.

12, Zongla – Dragnag Trek. 8 horas 4720m aquest dia creuem el chola pass desde on veiem el Cho Oyu y varias muntanyes  de mes de 7.000 m. pas a 5380m .

13, Dragnag – Gokyo Trek. 3 horas 4730m

14, Gokyo – Dole Trek. 6 horas 4220m ese dia subimos muy pronto a gokyo ri mirrador para ver las vistas 4 ocho miles y buena panoramicas

15, Dole – Namche Trek. 6 horas 3440m

16, Namche – Lukla Trek. 8 horas 2740m

17, Lukla – katmandú  40 minutos translado para hotel

18, katmandú – katmandú , dia libre en ktm y comprar algunos regalos de recuerdo o para los amigos

19, Vuelo de katmandú Regreso

SERVICIOS INCLUIDOS

. Recepción en el aeropuerto y traslado al hotel en vehículos privados

. En ktm 4 noches hotel como tres setrellas con desayuno

. Durante del viaje pension completos comida,cena,desayuno,alojamiento en Albergues

. Los permisos para en trekking

. Vuelo domestico de katmandú-Lukla  ida y la vuelta

. Salario y el seguro para guia y portador

. Durante del viaje con guia professional que habla castellano perfectamente

. En ktm visitar sitios cultural con guia que esplica historia y cultural en castellano,coche pirfavado y salario para guía.

SERVICIOS EXCLUIDOS

. El seguro d’accident.

. Les begudes.

. Apets  a  ktm y  entrades a  les visites culturals.

. Suplemento para habitación individual

.Vuelo Barcelona- Katmandú ( te lo podemos tramitar)

Preu: 1525€

Mínim 6 persones

Et podem gestionar el vol internacional,sense comisió. Reserva amb temps, ja quedan poques plaças económicas.

Més informació i inscripcions, aquí

Informació

Categoria:
Data: Per confirmar
Fi Data: Per confirmar
Idioma