Events

Vacances estiu btt

Baixada del Segre en Btt

       

Ruta amb Btt reseguint el riu Segre, des del neixement fins la aiguabarreig a l’Ebre. Dissenyada per Sílvia R.

Un recorregut molt variat on passem pel Pirineu a les planes de Lleida. La Conca del Segre compren territoris de França, Andorra, Catalunya i Aragó. Carregat de riquessa patrimonial i paisatgítica.

Riu Segre que neix al vessant nord del Puigmal a uns 2400m, té una longitud total de 265 quilòmetres, del quals més de 230 els recorre per la província de Lleida.

El primer dia hi haurà una extenció opcional, per visitar el neixement, on s’ha de fer 6 km de trekking qui ho desitgi.

Durant 7 dies, en el recorregut creuem l’Alta Cerdanya, baixa Cerdanya, les comarques de l’Alt Urgell, la Noguera i el Segrià. Passa per les localitats de Puigcerdà, Bellver de CerdanyaLa Seu d’Urgell, Organyà, PontsBalaguer, Lleida, Seròs entre altres. Finalment, lliura les seves aigües a l’Ebre a la localitat saragossana de Mequinensa.

Passem per  tres embassaments principals: el d’Oliana, el de Rialb i el de Sant Llorenç de Montgai; creuarem les gorges de Camarasa, veurem la seva unió, els aiguabarreig,  amb rius tant importants com els Noguera Pallaresa i Ribagorçana, el Valira, el Cinca per finalment en la desembocadura al riu Ebre a l’Aragó.

1er dia, Neixement del riu Segre. 24 km bici , opció 6 km de trekking per arribar al neixement

2on dia, Creuarem la Cerdanya, Bellver, Martinet, varis poblets amb el seu encant, veurem a creixer el Segre, entrant a l’Alt Urgell 61 km

3er dia  Per L’Alt Urgell, entre planes, embassaments i gorges, vorejats de paratges que ens sorprendran.51 km

4art dia, 47 km Més embassaments, el de Rialp, amb paratges ferestecs, sorprenents vistes sobre al pantà,  el poble de Tiurana i més.

5e dia, 45 km ens espera el pas de les Gorges del Segre a Camarasa amb l’aiguabarreig del riu Noguera Pallaresa, amb alguns tramps poc ciclables, que bé s’ho val.

6e dia, 57 km, deixem el prepirineu per entrar a les planes de Lleida, canvi de paisatges per terreny més comode, per pistes, boregem la ciutat de Lleida.

7e dia, 40 km arribada a l’únió amb el riu Ebre. Tornada.

Inclou: 7 dies de ruta guiada, 6 dies d’allotjament en mitja pensió, (opció nit extra el primer dia) camiseta tècnica de la ruta, transport de bosses, transport de bicis primer dia i darrer, reportatge fotogràfic, alguna barreta energètica.

Preu: 520€

Per un mínim de 8 persones

Opció d’assegurança 12€ tots els dies

Suplement en cas de menys, mínim 5 persones

Inscripcions i més informació:  Inscripció/Contacte

Informació

Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma