Events

Camí Abat Oliva amb Btt o Senderisme

      Rupit

El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella, com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i mitja muntanya passant per 5 parcs naturals i espais d’interès natural. Per les comarques del Bages, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent, amb molts valors culturals.

El Camí Oliba és un autèntic museu enmig de la natura, per fer en bici o a peu. És un recorregut pels orígens de Catalunya, quan personatges com el bisbe i abat Oliba van decidir repoblar i cristianitzar aquestes terres sembrant-les d’esglésies i monestirs.

Ens pots demanar amb diferents número d’etapes de 3 a 6 es el recomanable amb bici.

Aquesta seria una proposta de 4 Etapes amb btt

Camí Abat Oliba en 4 etapes de Montserrat a Camprodon

Etapes: 1a Etapa: 60 km

2a Etapa: 64,5 km

3a Etapa: 56,200 km o 67,9 km

4a Etapa fins a Camprodon: 37,700 km o 49,500 km

Inclou: gestió, 3 nits en mitja pensió, el track, informació de la ruta, samarreta de Rutes SR, transport de bosses entre els allotjaments, es pot organitzar la tornada de Camprodon a punt d’inici o algun punt a concretar, seguiment durant el recorregut.

Demana pressupost a mida!

Demana informació :  Inscripció/Contacte

Informació

Categoria: ,
Data: Per confirmar
Fi Data: Per confirmar
Idioma