Events

Camí Bons Homes

 

A Peu, amb btt o a cavall, demana’ns informació, t’ho organitzem

Ara vine a descobrir aquests camins amb el guiatge de Sílvia Rovira, o al teu aire caminan o amb btt.

T’oferim tots els serveis de reseva d’allotjaments , transport d’equipatges, consells del recorregut si ho desitges abans de cada etapa…No estaras sol!!

El Camí dels Bons Homes, que rememora les rutes de migració dels càtars o bons homes fugitius. Així doncs, el Camí dels Bons Homes és un itinerari entre els Castell de Montsegur (Ariège, França) i el Santuari de Queralt (Berga, Berguedà) que creua pobles amb una vinculació històrica amb el catarisme, tot travessant el departament francès de l’Arieja i les comarques catalanes de la Cerdanya i el Berguedà.

Els Catars, en la seva fugida de la repressió es refugiarien a Catalunya. Hi arribaren per un camí, que més tard seguirien els hugonots, els bandolers, els contrabandistes i els refugiats de la guerra de França i Espanya.

El que veurem en realitat no és només un camí històric. Avui, el que trobarem és un paisatge grandiós amb una biodiversitat pròpia de l’altitud i la meridionalitat del Pirineu, unes vies acollidores amb una elaborada gastronomia, esglésies romàniques i pobles fortificats que ens evoquen la vida dels bons homes.

Amb tots els serveis; demana el presupost, el fem a la teva mida;    Contacte/RutesSR

 

Informació

Categoria:
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma