Events

Cardona i els Tresors del Solsonès

 

 

 

 

 

 

 

Fes Turisme amb Btt

Descobreix paratges i indrets d’aquestes terres amb Monestirs d’art barroc, El Romànic, Racons d’art Gaudià,tot i pedalant per camins i senders.

Ruta de 2 Dies

1er dia Sortida de Cardona passant pels poblets, com Bergus, del municipi de Cardona (Bages), situat a 635 m d’altitud, al pla de Bergús. L’església parroquial de Sant Joan, d’origen romànic, sembla que existia com a cel•la el 889, Su, petit poble tranquil rodejat de naturalesa, aquesta zona forma un altiplà on destaquen la Serra de Pinós i la Serra de Castelltallat i un seguit de serres que travessen la comarca com la Serra de Clarà i la Serra de Llobera.

i el Santuari del Miracle, un dels millors testimonis de l’arquitectura renaixentista i barroca a Catalunya.

Arribaríem a Solsona, capital de la comarca del Solsonès, amb una gran riquesa cultural i patrimoni històric…tarda lliure per visitar la ciutat.

Allotjament a Solsona

Sortirien uns 40-45 km

Nivell mig

2on dia: Sortim de Solsona per dirigir-nos cap a La parròquia de Sant Esteve d’Olius, amb la seva cripta i el cementiri d’estil Gaudià.

Passarem pel costat de l’embassament de Sant Pons i ens dirigim a Cardona. Cardona, amb el seu imponent castell, el casc antic i la muntanya de sal, que podem aprofitar per fer una visita opcional.

De uns 40 km amb força baixada

Nivell baix – mig

Més informació i inscripcions, aquí

Informació

Categoria:
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma