Events

Costa Rica en Btt

       

VIATGE  A  COSTA  RICA  (8  DIES) + viatge

GRAN  TRAVESSA  EN  BTT  4  DIES  +  SENDERISME

DIA 1: Vol Barcelona – Madrid – San José. En arribar a Costa Rica, trasllat de 1 hora i mitja fins al poble de Tárcoles, a la costa del Pacífic. Allotjament en un confortable hotel al costat de la platja amb piscina.

DIA 2: Excursió al Parc Nacional Carara, que guarda un dels millors boscos tropicals del país. Excursió de senderisme d’uns 8 Km dintre de la reserva. En acabar, retorn a l’hotel per descansar una mica i continuar el viatge amb el nostre bus privat. Aturada al riu Tárcoles, on es troba la major població de cocodrils de Costa Rica. Dinar a Puntarenas, el principal port pesquer del país. Final del dia a la històrica població de Santa Cruz. Allotjament a un altre confortable hotel amb piscina.

DIA 3: Primer dia de la Travessa en BTT. Jornada d’uns 30 Km, passant per una reserva indígena i final a la Reserva Natural de Monte Alto, on podem completar la jornada amb una excursió a peu d’uns 8 Km. Allotjament en alberg a l’interior de la reserva.

DIA 4: Segon dia de la Travessa en BTT. Jornada d’uns 50 Km a través de valls i muntanyes fins aprop de la costa de l’oceà Pacífic. Podem completar el dia fent 5 Km fins a una platja i 5 Km de retorn fins al poble de San Francisco de Coyote. Allotjament en hotel amb piscina.

DIA 5: Tercer dia de la Travessa en BTT. Jornada d’uns 60 Km fent tota la costa del Pacífic entre platges i penya-segats espectaculars, amb final aprop del poble de Nosara. Allotjament en alberg.

DIA 6: Quart dia de la Travessa en BTT. Jornada d’uns 60 Km cap a l’interior, a través  de noves valls i muntanyes d’un enorme atractiu. Final al poble de Nicoya, o si ens trobem amb ganes i forces, afegir 10 Km més fins a Santa Cruz, on retroben el mateix hotel del segon dia del viatge.

DIA 7: Trasllat en bus de 2 hores fins el poble de Bijagua, i d’aquí 30 minuts més fins al Parc Nacional Volcán Tenorio, on fem una excursió a peu d’uns 8 Km per descobrir la sensacional Vall del Riu Celeste. Allotjament en hotel als afores de la reserva.

DIA 8: Com que el vol surt per la tarda, trasllat de 3 hores amb el nostre bus privat a través del cor de Costa Rica entre volcans, valls i prats de pastura sempre verds. Final dels serveis a l’Aeroport de San José. Vol nocturn.

DIA 9: Vol San José – Madrid – Barcelona.

Preu 1490€

INCLOU: Organització / Guies / Hotels habitació doble amb esmorzar / Transport en bus privat, camiseta Rutes SR de record, entrada a algun parc Nacional.

NO  INCLOU: Lloguer de bicicletes, dinars, sopars i entrades a algun dels Parcs Nacionals.

Et podem gestionar els vols, millor fer la reserva amb temps per tenir bons preus en els vols.

contacte e informació:  Inscripció/Contacte

Informació

Categoria: ,
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma