Events

Pel camí dels Maquis

 

 

 

 

 

 

( 1 o 2 dies )

Vina a descobrir els camins on havian estat durant anys el pas de maquis i bandolers. Deixant les seves petjades i amagatalls pels boscos i muntanyes de la Catalunya central, Per camins i senders bordejant rius i muntanyes passarem pels llocs de més interés en el camí dels maquis , així podrem gaudin dels paisatges , l’història i la cultura.

Sortida de Cardona ( 1 o 2 dies ) 1 dia: Passem per Castellnou del Bages, Sant Cugat del Racó, Serrateix.

Llocs d’interès: Castellnou del Bages,petit municipi on hi ha enterrat el caracremada, l’últim maqui català i un museu dedicat als Maquis, l’ermita de Sant Cugat del Racó; Castelladral, petit nucli de cases en un turó amb l’església de Sant Miquel.

2 Dies: A més Castelladral, Sant Joan de Montdarn, Montcalp…entre d’altres.,

Nivell Mig- Alt:       1er dia 58 km,                 2on dia 48 km

Nivell- Mig:              1er dia 43 km ;                2 on dia 45 km

2on dia; Església romànica de Sant Joan de Montdarn, situada en un altiplà amb bones vistes de les serralades del Berguedà, petit municipi de Montclar situat a dalt d’un Turó, ens dona una visió esplèndida, com d’un castell natural enlairat, amb la seva plaça d’aspecte molt típic…entre d’altres., Arribada a Cardona amb el seu imponent castell i muntanya de sal..

El recorregut es pot realitzar amb el guiatge i acompanyament de la Sílvia Rovira, en qualsevol dia que es sol•liciti, o al teu aire, tindràs pack de benvinguda , camiseta tècnica , et facilitem la reserva d’allotjament, transport de bosses.

Pels grups que ho desitgin, es pot programar avituallaments al llarg del circuit, cotxe de suport,

El camí dels maquis es manté obert i actiu tot l’any.

Pels acompanyants, podran visitar igual els diferents poblets i esglésies romàniques que passem, També el museu de l’últim Maqui, i a Montmajor hi ha el museu del bolet,

Més informació i inscripcions, aquí

Informació

Categoria:
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma