Events

Rutes del Vi amb btt i a Peu

Pla de Bages       Paec de l'Agulla

Per fer amb un o 2 dies

Ruta amb Btt per conèixer una bona part del Pla de Bages i visitar els cellers que tu triïs. T’he preparat dues rutes diferents una nord i una Sud; en cadascuna passes 4 cellers diferents i passes llocs de visita emblemàtics com es el Monestir Sant Benet, el Parc de l’agulla, algunes de les Tines més reconegudes, tant lligades amb la historia del vi i  passant per zones d’interès natural al costat del riu Llobregat.

Cellers que es pasen: Oller del Mas, Abadal, Solergibert, Artium, Collbaix; Celler el Molí, Sanmartí, Mas de Sant Iscle, Fargas Fargas i altres que ens pots demanar allargant el recorregut o fent una variant.

Montserrat Cova ignasiana Manresa a peu o Btt

Opció d’un dia o 2 dies

D’un dia btt: En aquesta ruta et pujarem amb  les bicis a Montserrat en cotxes i realitzaràs la baixada pedalant passant primer per Oller del Mas on pararem a fer una visita i un tast. Tu decideixes quina visita a fer. Seguirem pedalant fins arribar a La Cova de Sant Ignasi a Manresa.

D’un dia a peu: En aquesta ruta et pujarem a Montserrat en cotxes i baixada caminant pel camí Ignaciá passant primer per Oller del Mas on pararem a fer una visita i un tast; Tu decideixes quina visita a fer. Si queden ganes es pot seguir caminant fins arribar a La Cova de Sant Ignasi a Manresa. Fins Oller: 20´800 km  o 25 km a Manresa

Opció de 2 dies: Btt una ruta de 2 dies visitant Montserrat i visitant el celler d’Oller del Mas on podràs fer una llarga visita i dormir en les cabanes dels arbres, una experiència única entre vinyes amb privilegiades  vistes de Montserrat.

Opció 2 dies a peu: una ruta de 2 dies visitant Montserrat i visitant el celler d’Oller del Mas on podràs fer una llarga visita i dormir en les cabanes dels arbres, una experiència única entre vinyes amb privilegiades  vistes de Montserrat.

Contacte’ns, et faig la ruta a mida, més informació;    Contacte/RutesSR

Informació

Categoria: , ,
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma