Events

Rutes del Vi Rutes SR amb btt i a Peu.

Pla de Bages       Paec de l'Agulla

Rutes del Vi Rutes SR 

Per fer amb un o 2 dies

Ruta amb Btt per conèixer una bona part del Pla de Bages i visitar els cellers que tu triïs. T’he preparat dues rutes diferents una nord i una Sud; en cadascuna passes 4 cellers diferents i passes llocs de visita emblemàtics com es el Monestir Sant Benet, el Parc de l’agulla, algunes de les Tines més reconegudes, tant lligades amb la historia del vi i  passant per zones d’interès natural al costat del riu Llobregat.

Cellers que es pasen: Oller del Mas, Abadal, Solergibert, Artium, Collbaix; Celler el Molí, Sanmartí, Mas de Sant Iscle, Fargas Fargas i altres que ens pots demanar allargant el recorregut o fent una variant.

Montserrat Cova ignasiana Manresa a peu o Btt

Opció d’un dia o 2 dies

D’un dia btt: En aquesta ruta et pujarem amb  les bicis a Montserrat en cotxes i realitzaràs la baixada pedalant passant primer per Oller del Mas on pararem a fer una visita i un tast. Tu decideixes quina visita a fer. Seguirem pedalant fins arribar a La Cova de Sant Ignasi a Manresa.

D’un dia a peu: En aquesta ruta et pujarem a Montserrat en cotxes i baixada caminant pel camí Ignaciá passant primer per Oller del Mas on pararem a fer una visita i un tast; Tu decideixes quina visita a fer. Si queden ganes es pot seguir caminant fins arribar a La Cova de Sant Ignasi a Manresa. Fins Oller: 20´800 km  o 25 km a Manresa

Opció de 2 dies: Btt una ruta de 2 dies visitant Montserrat i visitant el celler d’Oller del Mas on podràs fer una llarga visita amb opció de dormir en les cabanes dels arbres, una experiència única entre vinyes amb privilegiades  vistes de Montserrat.

Opció 2 dies a peu: una ruta de 2 dies visitant Montserrat i visitant el celler d’Oller del Mas on podràs fer una llarga visita amb opció de  dormir en les cabanes dels arbres, una experiència única entre vinyes amb privilegiades  vistes de Montserrat.

Contacte’ns, et faig la ruta a mida, més informació;    Contacte/RutesSR

Informació

Categoria: , ,
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma