Events

Transpirenaica en Btt

Transpirenaica en Btt Part Catalana o sencera

 
T’oferim fer la Transpirenaica; la part de Catalunya ; tu tries quants dies, per fer-ho comodament, podem recomanar, amb 7 dies o sencera amb 14 dies
La Transpirenaica un recorregut atravesant els Pirineus de Llançà a la mediterranea fins Hondarribia a l’Atlantic. Amb uns paratges increibles, és un recorregut que tot ciclista li recomano fer al menys un cop a la vida.
T’oferim que no t’hagis de preucupar de res, amb la comoditat de tenir transport de bosses i l’allotjament a punt, tu sols has de pedalar i gaudir del recorregut. També rebràs si ho desitges, cada dia un briffing de l’etapa del dia següent per saber quin tipus de recorregut t’espera.
Em fet el recorregut amb un kilometratge repartit, perquè puguis gaudir del recorregut, però que tampoc s’allargui amb molts dies.
S’ha de tenir en compte el desnivell que s’ha de superar cada dia, cal anar amb una base d’entreno.

Etapes:

1- Etapa :  65 km

2- Etapa: 65 km

3- Etapa: 64 km

4- Etapa: 64 km

5- Etapa: 77 km

6- Etapa:  68 km

7- Etapa: 73 km

El kilometratge pot variar a l’hora de fer les reserves, segons allotjament, tornaria a passar les etapes, com quedarien.

Inclou, Els allotjaments amb esmorzar i sopar, en habitacions dobles, transport de bosses, camiseta de Rutes SR. barretes energètiques, briffing cada dia amb informació de l’etapa.

Demana pressupost

Descomptes en habitacions de 4

Assegurança, t’ho podem gestionar.

Més informació i inscripcions, Contacte’ns

Informació

Categoria: ,
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma