Events

Via Salaria

      Castell de Cardona

 

 

 

 

 

 

 

 

Pels antics

Camins de la Sal

Un dels camins més emblemàtics de la vila per la seva relació amb els antics camins de la Sal que sortien de Cardona ( 2 dies)

La vía salària, és una ruta que segueix els antics camins de la ruta de la sal, discorre pels llocs que van protagonitzar l‘extracció, el transport y el comerç de la sal en Cataluña. Pasan pel riu Cardener on és va poblar de colonias y fábricas textils. Arribarem  al centre geodèsic de Catalunya.

Sortida: 1er. Dia.Parc de l’Agulla , per l’antigue Via Salària arrivarem a  Cardona, 42km

Pernoctació a Cardona en la categoria d’allotgament escollida.

2on.Dia: Sortida circular fins a Pinós on visitarem la Rosa dels vents centre geogràfic de Catalunya. 42 km

Pel camí passarem  entre vestigis del passat textil, les necròpolis de Cal Banyes de Suria, i les de cal Gallifa de Cardona, el casc vell de Súria, les 10 tines dels Manxons, arriban a Cardona i el seu imponent Castell, el Santuari de Sant Joan de Bergús, La Rosa dels Vents de Pinòs centre neuràlgic de Catalunya, amb molt bones vistes als seus voltants..

El recorregut es pot realitzar amb el guiatge i acompanyament de la Sílvia Rovira, en qualsevol dia que es sol•liciti. Pels grups que ho desitgin, i tal com es va fer en la sortida inagural, es pot programar avituallaments al llarg del circuit, cotxe de suport, reserva d’allotjament i records pels finishers.

La vía Salària es manté oberta i activa tot l’any

Més informació i inscripcions, aquí

Informació

Categoria:
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma