Events

Senderisme

Travessa dels Ports a Morella en 4 dies

Morella        Parrisal

Descobreix la Ruta de les Muntanyes i els Pobles: Beseit a Morella en 4 Dies

Us convidem a una emocionant aventura a través de les muntanyes i els pintorescs pobles d’aquesta regió descobrireu l’essència autèntica d’aquest territori, Passarem pels Ports i explorant el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, fins a arribar a Morella.

Començant a Beseit al Matarraña, un poble encantador al peu dels Ports, creuant pel Parrisal, una reserva natural d’impressionants cingleres i gorgs d’aigua. Passarem petits poblets i cingleres amb divers paisatges, l’arrivada a Morella un dels pobles més bonics i emblemàtics de la comarca. Amb els seus carrers empedrats, les seves muralles imponents i els seus monuments històrics, Morella ens captivarà amb el seu encant medieval i la seva rica cultura. Apunteu-vos a la nostra ruta guiada i deixeu-vos captivar per la màgia de Beseit a Morella!

Dia 1: Beseit i el Parrisal al Matarranya  al cor del Matarranya. El Parrisal ens captivarà amb la seva bellesa natural i la seva rica diversitat biològica.

Dia 2: Els Ports Continuarem el nostre viatge per les muntanyes dels Ports i cap al Parq de Tinença de Benifassà. Aquí, gaudirem del paisatge espectacular d’aquesta cadena muntanyosa que ofereix grans vistes. Pujant el Tossal dels 3 Reis.

Dia 3: Parc Natural de la Tinença de Benifassà En el tercer dia, seguim per aquest Parc Natural, un tresor natural situat entre les comarques del Matarranya i el Baix Maestrat. Aquí, passejarem per boscos frondosos, rierols i valls verdes, tot gaudint de la tranquil·litat i la pau que ens ofereix la natura, arribant a un bonic poble amb molt encant.

Dia 4: Arribada a Morella Finalment, arribarem a Morella, un dels pobles més bonics i emblemàtics de la comarca. Amb els seus carrers empedrats, les seves muralles imponents i els seus monuments històrics, Morella ens captivarà amb el seu encant medieval i la seva rica cultura. No deixeu de visitar el castell, la basílica i els carrers del casc antic, plens de vida i tradició.

Us convidem a viure aquesta emocionant aventura amb nosaltres i a descobrir els tresors amagats de les muntanyes i els pobles de la d’aquesta terra.

El preu inclou 4 dies de ruta amb guia amb 4 dies d’allotjaments en mitja pensió,  camiseta, totes les gestions, tornada al punt de trobada o inici, transport de bosses, recull fotogràfic.  ( transport de bosses, sols has de portar una motxilleta, accepte per una nit)

Preu:  395 €*

Nit extra a Morella 40€ per persona DE

Mínim 6 persones

Preu per 4 persones sense transport de bosses 375€*

Amb transport de bosses 450€*

*Preu Amb llicència, inclou el descompte al refugi; sense llicència +17€ que inclou assegurança.

Inscripcions i més informació:  Inscripció/Contacte

 

Informació

Data: 1 Maig, 2024
Fi Data: 5 Maig, 2024
Idioma